Τα Λαμπρά Εγκαίνια της Μουσειακής Έκθεσης των Meganalysis Γαλατσίου!!!



Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

   Με λαμπρότητα και με πλήθος κόσμου τελέστηκαν τα Εγκαίνια της Έκθεσης «Τα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων» στα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου «Meganalysis», εχθές 1 Φεβρουαρίου 2014, σε συνεργασία με το Μουσείο «Αρχαίων  Ελληνικών Μουσικών Οργάνων . . . Κώστα Κοτσανά».


   Στο προαύλιο χώρο, υπήρχαν χοροπατήματα με ζωντανές νότες από φλογέρες, τύμπανα και λύρες, ενώ, στην είσοδο μέσα του κτιρίου υπήρχαν κεράσματα, από τα Καφεκοπτεία «ο Βραζιλιάνος» και πάνω στην αίθουσα της έκθεσης, ένας ασκαυλήτης (τσαμπουνάρης) με τον τουμπακάρη του έπαιζαν μουσικές, όπως τότε . . .
   Στην εν λόγω εκδήλωση, παραστάθηκαν Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά, κι εκπρόσωποι του τοπικού ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου!


   Προς το τέλος της εκδήλωσης, ο κύριος Κοτσινάς, προσκάλεσε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, & γονείς Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων - αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη- στη μοναδική Έκθεση με τις ανακατασκευές των αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων.
   Εν κατά κλείδι, σας ενημερώνουμε ότι η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 1 Φεβρουαρίου έως τις 25 Μαρτίου 2014, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. & 17:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ. και Σαββατοκύριακα από τις 10:30 π.μ. - 17:00 μ.μ., ενώ η Είσοδος είναι Ελεύθερη για όλους!

                                
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου Νίκος Μαγκανάρης μαζί με τον
Αρχισυντάκτης μας και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο
Πλούταρχο Πάστρα της Δημοτικής Παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ».




Ο Αρχισυντάκτης μας και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πλούταρχος Πάστρας
μαζί με την υπεύθυνη των «Διαγνωστικών Εργαστηρίων
Γαλατσίου Meganalysis» Καίτη Κουτρώτσιου.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια